Ontwikkeling van corporate website

Case: ZorgDomein

Nieuw

Webdesign

Website

Conversiegericht

Case: ZorgDomein

ZorgDomein is het meest gebruikte zorgplatform van Nederland. Zij verbinden zorgverleners met elkaar en met hun patiënten. Al 20 jaar werkt ZorgDomein aan het verbeteren van de samenwerking en digitalisering in de zorg en kent het bedrijf nog altijd ambitieuze plannen.

ZorgDomein heeft Webbouwers gevraagd een website te ontwikkelen die in één lijn ligt met de nieuwe corporate branding van het bedrijf. Webbouwers heeft daarbij ingezet op het opzetten van een functioneel platform voor marketing/communicatie-campagnes.

Bekijk de website online.

ZorgDomein

Wat hebben we gedaan?

Responsive webdesign

Webbouwers heeft voor ZorgDomein een volledig nieuw, responsive webdesign gerealiseerd. Eis aan het webdesign was dat het past bij de huisstijl van ZorgDomein. De website moest daarnaast een frisse, moderne uitstraling krijgen. Om die redenen is op basis van de merkgids van ZorgDomein een nieuw design gerealiseerd.

 

Gebruiksvriendelijk WordPress CMS

ZorgDomein wilde het beheer van de nieuwe website zoveel mogelijk zelf in handen kunnen nemen. We hebben om die reden gekozen voor het WordPress CMS systeem. De belangrijkste reden hiervoor is het gebruiksgemak. Eis aan de website is dat het beheer door het marketingteam van ZorgDomein zelf kan worden uitgevoerd. De standaard WordPress backend biedt de gebruikers diverse mogelijkheden om snel aan de slag te kunnen met de website.

Conversiegerichte website

Voor ZorgDomein is niet alleen een responsie webdesign gerealiseerd, ook is daarbij rekening gehouden met het ontwikkelen van een webdesign dat conversiegericht is. Met conversiegericht bedoelen wij dat het middel, in dit geval de website, erop is gericht conversies te behalen met daarbij rekening gehouden met de functionaliteit van de website.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Neem contact op

 

"*" indicates required fields

Naam*