Ontwikkeling van tool voor inplannen onderhoud

Case: Essent

Tool

Online

Inplannen

Onderhoud

Case: Essent

Energiewacht is al lange tijd actief in de energiemarkt en biedt een breed scala aan diensten op het gebied van duurzame energieoplossingen en onderhoud. Om hun klanten beter van dienst te zijn, besloot Energiewacht om een innovatieve online tool te ontwikkelen waarmee klanten gemakkelijk onderhoudsafspraken kunnen inplannen.

Webbouwers heeft voor Energiewacht een gebruiksvriendelijke tool ontwikkeld die toegankelijk is via hun website. Deze tool biedt klanten de mogelijkheid om snel en eenvoudig hun gegevens in te voeren, een gewenste service te selecteren, en een geschikte datum en tijd voor het onderhoud te kiezen. Dankzij deze nieuwe tool hebben klanten ook inzicht in de beschikbare tijdsloten en kunnen ze real-time afspraken maken zonder de tussenkomst van een medewerker.

Wat hebben we gedaan?

Afspraakplanner:

Webbouwers heeft voor Energiewacht een geavanceerde afspraakplanner ontworpen die de klantreis optimaliseert.

Integratie met interne systemen

Een van de meest onderscheidende kenmerken van deze tool is de naadloze integratie met de bestaande interne systemen van Energiewacht. Dankzij een directe koppeling met de interne planningssoftware, kunnen gegevens zoals klantinformatie, servicegeschiedenis en beschikbaarheid real-time worden bijgewerkt en gedeeld.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Neem contact op

 

"*" indicates required fields

Naam*