PHP Developer

Jul 24, 2024 | Vacatures

Webbouwers.com ontwikkelt websites, webshops en digitale omgevingen die dagelijks door vele bezoekers gebruikt worden. Wij zoeken versterking van het team met een ervaren PHP-Developer Back-end. Ben je op zoek naar een functie waarin je je kunt storten op uitdagende, innovatieve en multidisciplinaire ICT-projecten en wil je graag het verschil maken? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

Bedrijfsprofiel

Nieuwe technieken, inzichten en veranderend gedrag van (potentiële) klanten zorgen ervoor dat het online landschap voortdurend in beweging is. De tijd van de traditionele media ligt achter ons: bedrijven kiezen steeds meer voor online kanalen om klanten te bereiken. Webbouwers.com staat bij haar klanten bekend als innoverend op gebied van online technieken. Onze klanten zijn veeleisend en dynamisch. En de projecten zijn dat ook! De cultuur binnen Webbouwers.com is zeer informeel en vooruitstrevend. Alle medewerkers worden gestimuleerd om nieuwe ideeën te ontwikkelen, initiatieven te ontwikkelen en zichzelf te ontplooien. En dat alles in een leuke, ontspannen werkomgeving: bijna iedereen bij webbouwers is hier via een schoolstage gekomen, en vervolgens gebleven…. Gewoon omdat het hier fijn werken is!

Functiegegevens

Als php-developer ontwikkel je websites en digitale omgevingen die dagelijks door vele bezoekers gebruikt worden. Je werkt als back-ender, en op dit gebied wil je je ook graag voortdurend verder ontwikkelen. Je kunt uitstekend zelfstandig werken. Als internetprofessional vind je het een uitdaging om efficiënt en schoon code te schrijven. De huidige, snelle ontwikkelingen op het gebied van webtechnologie hebben je interesse. Innovaties zijn speerpunt in het bedrijf. Als developer werk je samen met een team van jonge, ervaren developers. Daarnaast is er nauw contact met onze ontwerpers, onlinemarketeers, strategen en tekstschrijvers. Dit doen we in een open werkomgeving, zodat je altijd even naar iemand toe kunt lopen. Met als gevolg dat er in het bedrijf veel kennis wordt gedeeld, zodat je zeker kunt doorgroeien als internetprofessional

Functie-eisen

  • HBO/bachelor ICT of Hogere Informatica
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
  • Kennis van/ervaring met de bekende frameworks
  • Gedegen kennis van object-georiënteerd PHP en MySQL
  • Kennis van jQuery, Javascript en HTML5
  • In team verband kunnen werken
  • Een sterk probleemoplossend vermogen
  • Goed analytisch vermogen
  • Een flinke dosis humor!

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een leuke baan waar je werkt met jonge, gemotiveerde collega’s binnen een ambitieuze omgeving. Binnen ons bedrijf zijn korte lijnen en ons bedrijf is ‘superplat’ van structuur. Wij bieden een marktconform salaris, afhankelijk van kennis/ervaring. Goede doorgroei en opleidingsmogelijkheden. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Flexibele werktijden, thuiswerkdagen, uitdagende en complexe projecten.

Contactpersoon bij deze vacature

Ton Huybens   t.huybens@webbouwers.com

Artikel delen

Meer weten?

Wij helpen je verder

"*" indicates required fields

Naam*