Ontwikkeling van Magento 2 webshop

Case: Nachtrust

Nieuw

Webdesign

Maatwerk

Configuratie

Case: Nachtrust

Nachtrust heeft Webbouwers gevraagd om een nieuwe Magento webshop neer te zetten met een strak, nieuw webdesign. De reden van het redesign is dat het oude design verouderd en niet meer representatief was. Het webdesign straalde niet uit waar Nachtrust voor staat: Nachtrust is een beddenspeciaalzaak voor het hogere segment. Dit moest duidelijk terugkomen in het nieuwe design. Tot slot heeft Webbouwers de webshop geoptimaliseerd voor SEO en Conversie.
ZorgDomein

Wat hebben we gedaan?

Webdesign voor het hogere segment

Voor Nachtrust hebben we een volledig nieuw webdesign gerealiseerd. Eis aan het webdesign was dat het binnen de huisstijl van Nachtrust bleef, waarbij de focus ligt op merkbeleving en het hoger segment. Dit hebben we gerealiseerd door een nieuw kleurenpalet samen te stellen, geheel binnen de huisstijl. Aan de hand van dit kleurenpalet is een modern, strak webdesign opgezet met een optimale balans tussen witruimte, sfeerbeelden en visuele elementen.

Conversie en SEO optimalisatie

De oude webshop van Slaapkenner Beuningen beperkte hen in de online groei die hen voor ogen stond. Om succesvol te zijn met de nieuwe webshop van Webbouwers, hebben we deze geoptimaliseerd voor de zoekmachines Google, Google mobile en Bing. Dit hebben we o.a. gerealiseerd door maatwerk SEO pagina’s toe te voegen aan de webshop.

De nieuwe webshop draait op Magento, waardoor de klant een gebruiksvriendelijk cms tot zijn beschikking heeft dat klaar is voor de toekomstige online groei.

Maatwerk configuratie mogelijkheid

De nieuwe webshop van Slaapkenner Beuningen bevat o.a. een speciaal ingebouwde, maatwerk configuratie mogelijkheid. Dit is een complexe webapplicatie waarmee ‘Real-time’ de meerprijzen aan de klant kunnen worden getoond, bij het wijzigen van de product configuratie. Diezelfde configuratie wordt vervolgens getoond in het winkelmandje. De maatwerk configuratie mogelijkheid is toegevoegd aan de detailpagina’s, waar boxsprings geconfigureerd kunnen worden.

Mede dankzij deze webapplicatie kan Slaapkenner Beuningen vasthouden aan een uitstraling van transparantie en eerlijkheid richting de consument.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Neem contact op

 

"*" indicates required fields

Naam*